Gratis verzending naar šŸ‡§šŸ‡Ŗ BelgiĆ« & šŸ‡³šŸ‡± Nederland bij bestellingen vanaf ā‚¬ 50,-

Over ons


Hey, leuk dat je een kijkje komt nemen op de 'Over ons' pagina!

Laat ik me even voorstellen en je vertellen waar ik mijn creatieve zelve heb ontdekt.

Op school keek ik altijd uit naar dat uurtje plastische opvoeding. Het werd een uurtje pure ontspanning en wegdromen in mijn eigen creatieve wereld.
Op de hogeschool heb ik mijn opleiding tot verloskundige met succes afgerond. Maar ik had het gevoel dat ik iets miste. Mijn toenmalige schoonmoeder (ook een creatieve ziel), leerde me haken en nam me mee naar haar wekelijkse modelleermomenten die plaatsvonden in een charmante schuur. Dit bracht me wat opluchting en afleiding van de dagelijkse drukte en sleur.

Toen ik ouder werd, durfde ik serieuzere projecten te doen en dus kocht ik professioneler materiaal aan.
Door veel dingen te proberen en dus ook veel, laten we zeggen, bijzondere creaties te hebben  gemaakt (men leert door te doen natuurlijk), begonnen deze creaties vrienden en familie te plezieren. En dat gaf me zoveel energie!

Dat ik iets voor je kan maken waar jij naar kunt kijken en trots op kunt zijn, geeft mij vreugde en vertrouwen! Daar doe ik het voor.

Na relationeel onverwachte gebeurtenissen stond ik er alleen voor, waardoor ik enorm begon na te denken over mijn toekomst.
Zou ik de stap durven zetten om mijn creaties aan de wijde wereld te presenteren? Mijn eerste gedachte is: "Ik kan het niet".
Maar hey, YOUR ONLY LIMIT IS YOU!! Dus laten we ervoor gaan!

En hierbij stel ik je mijn bedrijfje  'Atelier CreaBelle' voor. En nog iets:
You don't always need a plan.
Sometimes you just need to breath, trust, let go, and see what happens